Ankr versterkt het netwerk van Covalent voor een optimale ervaring met meerdere ketens, beloningen voor staken & meer!

Abu
3 min readApr 19, 2021

--

VANCOUVER, 1 april 2021 — We zijn verheugd om aan te kondigen dat Ankr een strategische samenwerking is aangegaan met Covalent, een Web3-gegevensanalysebedrijf dat een uniforme API biedt voor volledige transparantie en zichtbaarheid van activa in alle blockchain-netwerken.

Covalent is momenteel de enige oplossing die het mogelijk maakt om volledige blockchains volledig te indexeren en terabytes aan gegevens te extraheren — en de API vereist geen codering aan de kant van de gebruikers. Ankr biedt daarentegen een aantal van de best-in-class infrastructuur die Covalent kan helpen om zijn gedistribueerde netwerk te versterken.

Covalent maakt het mogelijk om cryptocurrency wallets te bouwen voor alle doeleinden, inclusief multi-chain wallets, met multi-chain flexibiliteit en een benadering van ‘Lego-achtige’ bouwstenen mogelijk gemaakt door zijn API-oplossing. De infrastructuur van Ankr maakt het op zijn beurt mogelijk om dergelijke producten op te schalen en van stroom te voorzien voor openbaar gebruik.

Seed-investeringen en gezamenlijke use-cases

Na Ankr’s investering in Covalents financieringsronde, met onder andere Hashed, Coinbase, Binance en vele andere zwaargewichten uit de industrie, is het alleen maar logisch om onze relatie met deze brede samenwerking verder te verdiepen, waardoor nieuwe use-cases ontstaan ​​en de acceptatie van Web3 nadert.

Dus, hoe zullen Ankr en Covalent elkaars ecosystemen versterken?

Infrastructuur voor Covalent gebruikers

Ten eerste zal Ankr infrastructuurdiensten leveren aan Covalent om specifiek te helpen bij het opstarten van zijn gedistribueerde netwerk. Bovendien zal Ankr zijn ervaring gebruiken om gemakkelijke en betaalbare knooppunten te bieden aan de Covalent-gemeenschap om de knooppuntinfrastructuur van Covalent verder te decentraliseren en ontwikkelaars in staat te stellen om Covalente on-chain-gegevens te analyseren.

Validator voor Covalent Netwerk

Ankr zal zijn eigen Covalent-validatorknooppunt runnen voor zijn investeerders om veilig het CQT token van Covalent te staken en staking-beloningen te verdienen terwijl het bijdraagt ​​aan de versterking van het Covalent-netwerk.

En er zullen meer interessante samenwerkingen zijn voor Ankr en Covalent community-leden en ontwikkelaars, die in de zeer nabije toekomst zullen worden aangekondigd, dus blijf op de hoogte!

Over Ankr

Ankr is een Web3-infrastructuur en cross-chain staking DeFi-platform dat als doel heeft het voor iedereen gemakkelijk en betaalbaar te maken om deel te nemen aan blockchain-ecosystemen door dApps te bouwen, knooppunten te hosten of uit te zetten.

De productlijn van Ankr omvat:

  • Oplossingen met één klik voor het uitzetten van knooppunten met mogelijkheden voor het verdienen van beloningen op https://app.ankr.com/.
  • Bouw eenvoudig Web3-producten met directe API-toegang tot de belangrijkste blockchain-, DeFi- en Layer2-protocollen.
  • Kant-en-klare infrastructuuroplossingen voor native blockchain-ondernemingen, zoals cryptocurrency-uitwisselingen, uitzetplatforms, providers van gegevensanalyse en meer.
  • Gedecentraliseerde cross-chain staking met onmiddellijke liquiditeit

Website | Twitter | Telegram Aankondigingen | Telegram Engelse Chat| LinkedIn | Instagram | Ankr Staking | Discord

Over covalent

Covalent maakt gebruik van big-data technologieën om betekenis te creëren uit honderden miljarden datapunten, waardoor bruikbare inzichten worden geboden aan investeerders en ontwikkelaars middelen kunnen toewijzen aan hogere nutsdoelen binnen hun organisatie. In plaats van nauwgezet gegevens uit een handvol chains te halen, verzamelt Covalent informatie uit tientallen bronnen, waaronder nodes, chains en datafeeds. De Covalent API voorziet eindgebruikers vervolgens van geïndividualiseerde gegevens per portemonnee, inclusief huidige en historische investeringsprestaties voor alle soorten digitale activa. Het belangrijkste is dat Covalent deze gegevens op een snelle en consistente manier terugstuurt, waarbij alle relevante gegevens binnen één API interface worden opgenomen.

Twitter: @CovalentNL

Telegram: https://www.covalenthq.com/telegram/

Discord: https://www.covalenthq.com/discord

Originele blog: https://www.covalenthq.com/blog/ankr-announcement/

--

--