Aankondiging van Covalent’s CQT Community-sale en -distributie op CoinList

Abu
2 min readApr 18, 2021

Disclaimer: het aanbod en de verkoop van de tokens worden niet beschikbaar gesteld in de Verenigde Staten, Canada en bepaalde rechtsgebieden. U moet documentatie verstrekken om te controleren of u in aanmerking komt voor deelname.

TLDR: Covalent doet een community-token-verkoop op Coinlist. Covalent is een indexering en querying middleware-oplossing met grote klanten zoals 0x, Zerion, NFTX en meer dan 100 andere grote DeFi- en NFT-projecten.

Registreer hier

Veel te lang hebben winstmakende bedrijven de gegevens van consumenten verzameld en deze verstrekt aan de hoogste bieder. Het wordt tijd dat consumenten de controle over hun gegevens weer overnemen. De tijd om dat te doen is nu.

Welkom bij het nieuwe paradigma: de economie van het delen van eigendom. Voor het eerst in de geschiedenis kan een project als Covalent een openbare voorziening bouwen en het eigendom delen met de vele belanghebbenden die aan het netwerk deelnemen.

Covalent heeft de afgelopen drie jaar, gedurende de zware cryptowinter, een index-querylaag opgebouwd. Van het beginnen met eigen vermogen, naar het winnen van vertrouwen van grote partners tot het afronden van twee grote investeringsrondes met durfkapitaal, hebben we een lange weg afgelegd.

We zijn nu verheugd om de volgende grote stap in onze evolutie te zetten — en dat is voor de eerste keer in de geschiedenis van ons project dat we de CQT — Covalent’s netwerktoegangstoken te koop aanbieden aan het publiek. De verkoop vindt plaats op CoinList. Van onze ijverigheid kwam CoinList naar voren als het beste platform om een ​​token-verkoop uit te voeren.

Ga voor meer informatie naar onze pagina met alle token details. Bezoek de CoinList-pagina voor details over de verkoop.

Over covalent

Covalent maakt gebruik van big-data technologieën om betekenis te creëren uit honderden miljarden datapunten, waardoor bruikbare inzichten worden geboden aan investeerders en ontwikkelaars middelen kunnen toewijzen aan hogere nutsdoelen binnen hun organisatie. In plaats van nauwgezet gegevens uit een handvol chains te halen, verzamelt Covalent informatie uit tientallen bronnen, waaronder nodes, chains en datafeeds. De Covalent API voorziet eindgebruikers vervolgens van geïndividualiseerde gegevens per portemonnee, inclusief huidige en historische investeringsprestaties voor alle soorten digitale activa. Het belangrijkste is dat Covalent deze gegevens op een snelle en consistente manier terugstuurt, waarbij alle relevante gegevens binnen één API interface worden opgenomen.

Twitter: @CovalentNL

Telegram: https://www.covalenthq.com/telegram/

Discord: https://www.covalenthq.com/discord

Originele blog: https://www.covalenthq.com/blog/coinlist-sale/

--

--