Covalent brengt zijn indexeringsoplossing naar Edgeware, het door de gemeenschap beheerde smart-contract platform

Abu
2 min readApr 18, 2021

VANCOUVER, 25 maart 2021 — Covalent is verheugd een technisch partnerschap aan te kondigen met Edgeware, een platform voor de volgende generatie gedecentraliseerde applicaties.

Edgeware is een smart-contract platform en een primaire parachain-kandidaat voor de Polkadot- en Kusama-netwerken. Edgeware is specifiek ontworpen voor de ontwikkeling van DApps en is van plan om verschillende componenten van het onderliggende framework van Polkadot te gebruiken die de meer functionele componenten van Edgeware ondersteunen.

Momenteel werkt Edgeware als een zelfstandig, EVM-compatibel blockchain-netwerk. Edgeware beschikt over een genomineerd Proof-of-Stake (PoS) consensusmechanisme, een on-chain governance-systeem en een eigen token, EDG, dat eigenaren kunnen gebruiken om transactiekosten te betalen, te stemmen over ontwikkelingsvoorstellen en om deel te nemen aan consensus. Bovendien is Edgeware 100% eigendom van- en wordt beheerd door de gemeenschap.

Door deze samenwerking kunnen gebruikers binnenkort Edgeware blockchain-gegevens opvragen door simpelweg de parameter chainId in de Covalent API te wijzigen. Deze naadloze ervaring verbetert de ervaring van Edgeware-ontwikkelaars aanzienlijk. De Edgeware blockchain-gegevens die beschikbaar zijn via de Covalent API zullen uitgebreid zijn met betrekking tot:

  • Token balans per adres
  • Historische transacties per adres
  • Historische prijzen per adres en ticker symbool
  • Gedecodeerde logboek gebeurtenissen

Quote van Thom Ivy, Agency Director van Edgeware

“Deze opwindende samenwerking met Covalent biedt betere toegang tot on-chain data voor ontwikkelaars en platforms in Defi, tooling en governance, terwijl Edgeware een portaal opent naar het Polkadot-ecosysteem voor de indexeringstechnologie van Covalent.”

Quote van Ganesh, Directeur en Mede-oprichter van Covalent

“Edgeware is eigendom van de gemeenschap en hecht veel waarde aan transparantie en vertrouwen. Deze samenwerking verbetert deze punten op Edgeware. Elk individu, zowel ontwikkelaar als analist, zal binnenkort elk datapunt op Edgeware kunnen ophalen met behulp van de Covalent API.”

Over Edgeware

Edgeware is een door de gemeenschap beheerde, eerlijk gedistribueerd, zelfvoorzienend blockchain-ecosysteem gebouwd op Substrate met on-chain governance en een collectief beheerde schatkist, waardoor gebruikers de ontwikkeling van de keten kunnen financieren en teams om projecten te bouwen.

Over covalent

Covalent maakt gebruik van big-data technologieën om betekenis te creëren uit honderden miljarden datapunten, waardoor bruikbare inzichten worden geboden aan investeerders en ontwikkelaars middelen kunnen toewijzen aan hogere nutsdoelen binnen hun organisatie. In plaats van nauwgezet gegevens uit een handvol chains te halen, verzamelt Covalent informatie uit tientallen bronnen, waaronder nodes, chains en datafeeds. De Covalent API voorziet eindgebruikers vervolgens van geïndividualiseerde gegevens per portemonnee, inclusief huidige en historische investeringsprestaties voor alle soorten digitale activa. Het belangrijkste is dat Covalent deze gegevens op een snelle en consistente manier terugstuurt, waarbij alle relevante gegevens binnen één API interface worden opgenomen.

Twitter: @CovalentNL

Telegram: https://www.covalenthq.com/telegram/

Discord: https://www.covalenthq.com/discord

Originele blog: https://www.covalenthq.com/blog/edgeware-announcement/

--

--